Om Digital med fremtiden

Lær at tale med fremtiden og bliv fortrolig med den.
Nyt kursusformat der gør dig fortrolig med fremtiden
Vi går et stadig mere digitaliseret arbejdsliv og arbejdsmarked i møde. Som HK’ere skal vi tage del i den digitale omstilling på arbejdspladsen. Vi skal være nysgerrige og turde kaste os ud i at prøve os selv af i nye roller.

Derfor tilbyder vi i HK en række kurser i et nyt format, der gør dig i stand til at gå i dialog med den digitale udvikling. Vi kalder det DigiTAL MED FREMTIDEN.

Digital med fremtiden består af 7 kurser af 2 timers varighed, der alle har fokus på den digitale fremtid. Du vælger selv, hvor mange kurser du vil tage og indenfor hvilke emner.

Du vil blive undervist af digitale eksperter, der, gennem konkrete værktøjer, gør dig fortrolig med teknologien. Det styrker din faglighed og gør dig i stand til at fordybe dig i fremtiden.

Du bliver ikke selv ekspert på to timer, men du bliver inspireret i en retning, som gør det muligt for dig at søge mere viden indenfor et specifikt område. Og så møder du andre HK’ere, der ligesom dig selv, har lyst til at (digi)tale med fremtiden.

DIGITAL MED FREMTIDEN er en ny indsats etableret af HK, støttet af Google.org. Formålet er at styrke HK medlemmernes digitale færdigheder i fællesskab med ligesindede.
DIGITAL MED FREMTIDEN er en ny indsats etableret af HK i samarbejde med IVÆKST og støttet af Google.org. 
Formatet tilbydes HK-medlemmer i 2021.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram