PowerPoint Animations

Lær hvordan du laver visuelle og interaktive Præsentationer

Dato

16. november 2022

Tid

15:0017:30

Sted

Online

Beskrivelse

Enhver præsentation kan hurtigt blive lang og kedelig, men med de rette værktøjer kan du nemt mestre at lave spændende og interaktive PowerPoint præsentationer, så du får formidlet dine budskaber på en direkte og visuel måde.

På dette webinar bliver du præsenteret for en håndfuld af de mange muligheder, som PowerPoint har udviklet de seneste år- og vi arbejder helt praktisk med de forskellige værktøjer, således at du er klædt godt på, til at producere visuelle og interaktive præsentationer i programmet.

Hvis du har lidt erfaring med at arbejde i PowerPoint, og ønsker at give dine præsentationer lidt mere flair, så er dette kursus lige noget for dig.

Om underviser

Christine Eis er uddannet Performance Designer med erfaring indenfor kommunikation, visuel formidling og skabelsen af oplevelser. Eis er kendt for at møde dig med et bredt smil og høj service, og så kan hun bidrage med gode indspark i forhold til at skabe visuelle præsentationer i det rette format, så du bryder igennem med dine budskaber

 

På kurset arbejder vi med hvordan man løfter kvaliteten af sit præsentationsdesign, formidling, flow og struktur- uden at bryde med de gængse designskabeloner.

 

På kurset lærer du om:

/ Strukturen i PowerPoint  – herunder præsentation, slides, layouts & master/tema

/ Animation af tekst, billeder & objekter

/ Animation af diagrammer så søjler, kurver eller cirkeludsnit vises en af gangen

/ Brug af animerede overgange

Nysgerrig på flere kurser?

DEN DIGITALE PROJEKTLEDER: EFFEKTIV VIRTUEL PROJEKTSTYRING

3. november 2022

På kurset bliver du introduceret til online værktøjer bl.a. MIRO. Du vil få viden om udfordringerne knyttet til virtuel projektstyring, samt værktøjer til at løse disse.

Læs mere

SEO for begyndere - sådan bliver du synlig på Google

22. september 2022

Vil du lære at gøre en hjemmeside mere synlig? På dette webinar, får du værktøjerne til at arbejde med WordPress og opsætning af SEO.

Læs mere

relaterede kurser

DIGITAL MED FREMTIDEN er en ny indsats etableret af HK i samarbejde med IVÆKST og støttet af Google.org. 
Formatet tilbydes HK-medlemmer i 2021.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram