Hackathon i no code

Kom i gang med at bygge selv

Dato

22. november 2021

Tid

17:0021:00

Sted

HK Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S

Beskrivelse

Tag udgangspunkt i din egen idé eller bliv inspireret på dagen

Workshopen starter med en fælles introduktion til, hvad no code er, og herefter er du klar til at kaste dig ud i det. Du er velkommen til at tage udgangspunkt i din egen idé, men vi laver også en fælles idégenering på dagen.

Vælg mellem tre temaer, der bygges inden for:

APPS OG GRÆNSEFLADER
Det har aldrig været nemmere at bygge en app og gennem dette hackaton får du hjælp til at realisere din idé. Næsten alt er muligt. Måske vil du gøre det nemmere at tælle varer op på lageret? Bygge en oversigt over medarbejdere, som er nem at bruge på farten? Lave en fed app til jeres næste konference?

ALGORITMER OG KUNSTIG INTELLIGENS
Du kan til hackathon bygge din første algoritme, også selvom du dumpede i matematik eller aldrig har rørt ved Data Science tidligere. Vi bruger Googles gratis redskab Teachable Machine der kan træne en maskine til at genkende mønstre i billeder, lyd eller kropsholdninger. Måske vil du opfinde en maskine der minder jeres kunder om at tage mundbind på eller hjælper ældre med at træne deres krop?

AUTOMATISERING OG ROBOTISERING AF PROCESSER
Vi holder os væk fra de tunge RPA-redskaber og bruger de lidt nemmere varianter fra Zapier og Integromat til at automatisere arbejdsgange, så de løser sig selv. Det kunne fx være onboarding af nye medarbejdere eller kunder, hvor der udføres en række opgaver, der altid er de samme (bestille blomster, oprette i it-systemer, mv).

Så brug en aften i HK og giv dine digitale ideer vinger. Og bare rolig - vi skal nok lære dig at flyve.

Vi sørger for lækker mad.

MØD DIN UNDERVISER

Jacob Bøtter har bygget digitale virksomheder siden han var barn og er forfatter til bøgerne NQ, UNBOSS, Udefra, Fuck it, ship it og senest NO-CODE. Ved siden af iværksætteriet rådgiver han om digitalisering samt underviser på en række universiteter.

Nysgerrig på flere kurser?

Byg workflows med no code

1. oktober 2021

Prøv kræfter med at bygge workflows uden at skulle kode.

Læs mere

Lær at bygge apps i Glide

17. marts 2022

Kom i gang med at bygge din egen app med værktøjet Glide.

Læs mere

relaterede kurser

10. november 2021

Bliv klogere på mulighederne i arbejdet med chatbots og lav din egen i Chatfuel.

DIGITAL MED FREMTIDEN er en ny indsats etableret af HK i samarbejde med IVÆKST og støttet af Google.org. 
Formatet tilbydes HK-medlemmer i 2021.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram